Vi söker ständigt nya engagerade medarbetare.

Jobba hos oss

Med den bredd vi har när det gäller verksamheter finns alltid behov av engagerade medarbetare. Vi söker därför ständigt människor som trivs med att vara på väg och som gillar kontakten med kunder.

En arbetsplats med utvecklingsmöjligheter

Som anställd vid Alviks Trafik får du en stabil arbetsgivare med många fasta kunder som Schenker, BDX, Länstrafiken och Luleå kommun. Många uppdrag löper under lång tid, vilket gör att du kan känna dig trygg i din anställning. Samtidigt gör vår bredd av verksamheter att det finns många spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Vi har allt ifrån skolbussar, bussar i linjetrafik och beställningstrafik till paketbilar och stora fjärrbilar för gods och bulk. Dessutom äger vi Norrbottens ledande resebyrå NEX Travel.

Löpande lägger vi ut lediga tjänster här på sidan, men även om vi inte har en tjänst ute är du välkommen att kontakta oss med intresseanmälan. Beskriv vad du gör, varför du vill jobba hos oss och vilket arbetsområde du är intresserad av: buss, gods eller bulk.

Mejla till ansokan@alvikstrafik.se

Lediga tjänster just nu

Bulkchaufförer i Luleå

Bulktrafiken växer med nya intressanta uppdrag. Det gör att vi behöver förstärka vårt team med fler ansvarsfulla chaufförer.

 
Rekryteringen sker löpande – skicka in din ansökan redan idag.

Visa annons »

Godschaufför i Umeå

Vi söker ansvarsfull chaufför med stationering i Umeå. Är du rätt person finns möjlighet till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.
 
Rekryteringen sker löpande – skicka in din ansökan redan idag.

Visa annons »

Godschaufförer i Kiruna

Vi behöver förstärka vår lastbilsverksamhet i Kiruna med fler ansvarsfulla chaufförer. Välkommen att bli en i vårt team!
 
Rekryteringen sker löpande – skicka in din ansökan redan idag.

Visa annons »

Livet inom Alviks Trafik

Som anställd inom Alviks Trafik kommer du in i ett familjeföretag med lång tradition.  För oss är det självklart att jobba nära med stor omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Våra fordon är moderna och anpassade efter de uppdrag vi har så att förarna kan känna sig trygga på vägen och kunderna kan lita på våra transporter.

Våra yrkesgrupper

Vår bredd av verksamheter gör att det finns många spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.