Kunden kan alltid lita på chaufförer, fordon och leveranser.

Godstransporter

Vi kör gods åt Schenker, BDX, DHL, DSV och andra kunder som har behov av transporter. Moderna fordon, kompetenta medarbetare och ett utbrett linjenät gör att vi har kapacitet att lösa de flesta transportbehov.Vi strävar alltid efter att ha en fräsch och uppdaterad fordonsflotta.

Gods till hela Norrland

Vi har fordon anpassade för olika typer av gods. Allt ifrån stora fjärrekipage till mindre paketbilar. Transporterna utförs via upphandlingar där vi tecknar avtal med exempelvis Schenker, DHL, BDX och DSV samt via vår egen godsverksamhet.

Godset kan vara paket som skickas inom en tätort eller till andra platser i länet, men också stora pallar som ska till orter i hela landet och till våra grannländer. Handlar det om ömtåligt gods, kylvaror eller specialtransporter löser vi även det.

Alla godstransporter utgår ifrån Storheden i Luleå, men vi har även personal i Boden, Gällivare, Kiruna, Umeå och Sundsvall. Hela godsverksamheten är miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Har du behov av transporter av gods, välkommen att kontakta Alviks Trafik 0920–50 22 50.

Nu kör vi – tillsammans.

Två starka bolag blir ännu starkare. Med mer resurser och bättre geografisk täckning stärker vi erbjudandet mot våra kunder samtidigt som vi bygger ett starkare team. Tillsammans har vi nu 130 fordon och över 160 anställda. Nu kör vi!