Möjlighet till utvecklande arbetsuppgifter.

Våra yrkesgrupper

Vår bredd av verksamheter gör att det finns många spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.

Busschaufför

Som busschaufför kör du linjetrafik år Länstrafiken eller skolkörningar åt Luleå kommun. Det kan också innebära att du kör beställningstrafik för företag, organisationer och privatpersoner som bokat en busstransport för ett event eller annan aktivitet. Ett både varierat och socialt jobb där du dagligen möter olika människor och situationer.

Godschaufför

Som godschaufför ansvarar du för lastning, lossning och transport av styckegods, partigods och bulk som cement, kalk, sand och foder. Arbetstiderna kan variera beroende på uppdrag och kund. Vissa uppdrag sker enbart dagtid medan andra innebär övernattning på annan ort.

Avdelningschef/Trafikchef

Som avdelningschef/trafikchef är du med och utvecklar verksamheten och ansvarar för medarbetarna som ingår i verksamhetsområdet. Rollen handlar mycket om att lyssna och få människor att växa samtidigt som rutiner och arbetssätt ska utvecklas och fungera. Som stöd i arbetet finns ett starkt team med mycket erfarenhet och kunskap. Verksamhetschefen är direkt underställda VD och ingår i ledningsgruppen.

Mekaniker

Som mekaniker ansvar du för reparation, service och felsökning på våra totalt 165 registrerade fordon: 20 bussar, 95 lastbilar och 50 släp. Ett varierande jobb som kräver kunskaper inom mekanik, hydraulik, elektronik och IT. Det är också bra att ha behörighet att köra tunga fordon, fordon med släp och bussar. Verkstaden ligger på Storheden i Luleå.

Trafikledare

Som trafikledare är du spindeln i trafiknätet och ingår i ett team som planerar, schemalägger och bemannar trafiken inom våra verksamhetsområden: buss, gods och bulk. Tillsammans ser ni till att trafiken fungerar på bästa sätt, både i det dagliga och på längre sikt. Det är ett varierat jobb med många kontakter både internt och externt.