BUSSCHAUFFÖR LULEÅ

Vi söker allt ifrån extraanställda, semestervikarier och tillsvidareanställda  till vår bussverksamhet i Luleå. Är du rätt person finns möjlighet till förlängning och fast anställning. Välkommen till ett utvecklande jobb i en familjär organisation.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en anställning inom vår bussverksamhet. I första hand får du utföra kortare beställningsuppdrag samt viss linjetrafik. 

Vem söker vi?
Vi letar efter dig som är driven, noggrann, flexibel och gillar att ta eget ansvar. Som alltid inom vårt företag så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsten krävs:

  • D-behörighet
  • Giltigt YKB buss

Erfarenhet från busskörning är meriterande.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till ansokan@alvikstrafik.se

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan senast idag.

För frågor om tjänsten kontakta:
Karin Näsberg 070-675 61 73, 0920-50 22 11

Om företaget
Alviks Trafik ett av Norrbottens ledande transportföretag som under hösten 2021 förvärvade FSB Åkeri. Med våra totalt 20 bussar, 95 lastbilar och 176 anställda står vi tillsammans för en stor del av person- och godstransporterna i Norrland. Vi finns i Luleå, Boden, Gällivare, Kiruna, Umeå och Sundsvall. Huvudkontoret finns i Luleå och vår historia började redan år 1920 i Alvik, strax utanför Luleå. Och precis då som nu är det familjen Åström som äger och driver bolaget som vuxit till en hel koncern
Hela koncernen omsätter idag 263 miljoner kronor och har 176 anställda (2021).

Skicka in din ansökan

För rekryteringsprocessen behandlar Alviks Trafik dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Klicka i rutan nedanför om du samtycker till det.

Inskickandet av ansökan är helt frivillig och dina uppgifter behandlas givetvis med fullständig sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (GDPR). Om du vill ändra eller ta bort något kan du när som helst göra detta genom att skicka oss ett e-postmeddelande till ovan angiven e-postadress. Intervjunoteringar och information från referenstagningar kan tillkomma. All data är strikt för intern användning och delas inte med någon tredje part förutom vår rekryteringspartner.

Livet inom Alviks Trafik

Som anställd inom Alviks Trafik kommer du in i en familjär organisation med stort engagemang. Våra fordon är moderna och anpassade efter de uppdrag vi har så att förarna kan känna sig trygga på vägen och kunderna kan lita på våra transporter.

Våra yrkesgrupper

Vår bredd av verksamheter gör att det finns många spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.