BUSSCHAUFFÖRER LULEÅ

Har du körkort för buss? Perfekt!
Vi söker busschaufförer med D-behörighet till Luleå. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar. 

Vi söker busschaufförer heltid, deltid och extra till vår bussverksamhet. Både till vår beställningstrafik och linjetrafik. Du har ansvar för din ”egen” buss och arbetstiderna kan variera, det kan ibland innebära helgarbete samt övernattningar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, punktlig och självständig. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsten krävs:

  • D-behörighet
  • Giltigt YKB buss
  • Giltigt förarkort

Språkkunskaper i engelska är meriterande.

Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med många kundkontakter. Du blir en del av vårt familjära företag och får många trevliga arbetskompisar.

Välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till Alviks Trafik AB, Alviksvägen 87, 975 93 Luleå.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilken ”tjänst” din ansökan gäller. Om du skickar per post märker du kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till ansokan@alvikstrafik.se

För frågor om tjänsten kontakta Karin Näsberg 070-675 61 73, 0920-50 22 11

Om företaget
Alviks Trafik är ett av Norrbottens ledande transportföretag. Med totalt 30 bussar, 100 lastbilar och 160 anställda. Personal finns i Luleå, Boden, Gällivare, Kiruna, Umeå och Sundsvall.

Huvudkontoret finns i Luleå och bolagets historia började redan år 1920 i Alvik, strax utanför Luleå. Precis då som nu är det familjen Åström som äger och driver bolaget som vuxit till en hel koncern. Hela koncernen omsätter idag 450 miljoner kronor (2022).

Skicka in din ansökan

För rekryteringsprocessen behandlar Alviks Trafik dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Klicka i rutan nedanför om du samtycker till det.

Inskickandet av ansökan är helt frivillig och dina uppgifter behandlas givetvis med fullständig sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (GDPR). Om du vill ändra eller ta bort något kan du när som helst göra detta genom att skicka oss ett e-postmeddelande till ovan angiven e-postadress. Intervjunoteringar och information från referenstagningar kan tillkomma. All data är strikt för intern användning och delas inte med någon tredje part förutom vår rekryteringspartner.

Livet inom Alviks Trafik

Som anställd inom Alviks Trafik kommer du in i en familjär organisation med stort engagemang. Våra fordon är moderna och anpassade efter de uppdrag vi har så att förarna kan känna sig trygga på vägen och kunderna kan lita på våra transporter.

Våra yrkesgrupper

Vår bredd av verksamheter gör att det finns många spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.