godschaufförer BODEN

Har du körkort med C- eller CE-behörighet? Perfekt! 
Vi söker godschaufförer till FSB i Boden. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb med kundkontakter. Välkommen med din ansökan idag.

Vi söker chaufförer  till våra distributionsbilar.  Förutom i Boden så finns det personal i Luleå, Kiruna, Gällivare, Umeå och Sundsvall.

Som godschaufför kommer du i huvudsak att utgå ifrån Luleå och du kommer att jobba framföra allt dagtid.  Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.

Vem söker vi?
Vi söker dig som kan jobba extra vid behov men också tillsvidare anställda. Du är driven, noggrann, flexibel och tar gärna eget ansvar. Som alltid inom vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För tjänsterna krävs:

  • C- och CE-behörighet. (I första hand C- och CE-kort).
  • Aktuell YKB- samt ADR-utbildning. Erfarenhet från styckegodsbranschen och distribution är meriterande.

Varför Alviks Trafik/FSB?
För oss inom Alviks Trafik och FSB är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.

Välkommen med din ansökan!
Kom gärna förbi oss på Moråsvägen 5 i Boden så att vi får träffa dig.
Vill du skicka in en ansökan gör du det till FSB Åkeri, Moråsvägen 5, 961 67 Boden.
OBS! Skriv tydligt i din ansökan ”tjänst + placeringsort”. Om du skickar med post märk  kuvertet med ”Ansökan”. Du kan också mejla till ansokan@alvikstrafik.se

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

För frågor om tjänsterna kontakta: Andreas Westerlund, Trafikchef 0921-20 19 38.

Om företaget
Alviks Trafik ett av Norrbottens ledande transportföretag som under hösten 2021 förvärvade FSB Åkeri. Med våra totalt 20 bussar, 95 lastbilar och 150 anställda står vi tillsammans för en stor del av person- och godstransporterna i Norrland. Vi finns i Luleå, Boden, Gällivare, Kiruna, Umeå och Sundsvall.

Huvudkontoret finns i Luleå och vår historia började redan år 1920 i Alvik, strax utanför Luleå. Och precis då som nu är det familjen Åström som äger och driver bolaget som vuxit till en hel koncern
Hela koncernen omsätter idag 263 miljoner kronor och har 176 anställda (2021).

Skicka in din ansökan

För rekryteringsprocessen behandlar Alviks Trafik dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Klicka i rutan nedanför om du samtycker till det.

Inskickandet av ansökan är helt frivillig och dina uppgifter behandlas givetvis med fullständig sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (GDPR). Om du vill ändra eller ta bort något kan du när som helst göra detta genom att skicka oss ett e-postmeddelande till ovan angiven e-postadress. Intervjunoteringar och information från referenstagningar kan tillkomma. All data är strikt för intern användning och delas inte med någon tredje part förutom vår rekryteringspartner.

Livet inom Alviks Trafik

Som anställd inom Alviks Trafik kommer du in i en familjär organisation med stort engagemang. Våra fordon är moderna och anpassade efter de uppdrag vi har så att förarna kan känna sig trygga på vägen och kunderna kan lita på våra transporter.

Våra yrkesgrupper

Vår bredd av verksamheter gör att det finns många spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.