TRAFIKCHEF BUSS Luleå

Vi söker en trafikchef till vår bussverksamhet då nuvarande trafikchef går till andra arbetsuppgifter inom bolaget. Som trafikchef ansvarar du för vår linjetrafik, skoltrafik och beställningstrafik. Är du rätt person erbjuder vi ett fritt och omväxlande jobb i ett familjärt företag.

Busstrafiken är ett av tre verksamhetsområden inom Alviks Trafik och den bedrivs som linjetrafik, skoltrafik och beställningstrafik. Samtidigt som vi ser att beställningstrafiken växer med nya uppdrag strävar vi efter att fortsätta att vara konkurrenskraftiga inom linjetrafiken och skoltrafiken. Viktiga framtidsfrågor som vi jobbar med inom alla våra verksamhetsområden är rekrytering och hållbarhet.

Trafikchefens huvuduppgift är att leda, styra och utveckla hela busstrafiken. En viktig del är att upprätthålla och utveckla kontakt med kunder kring logistik, priser, avtal med mera. Som trafikchef är det även din uppgift att planera daglig trafik tillsammans med trafikledning. Du ingår i ledningsgruppen för Alviks Trafik och rapporterar direkt till vice vd. I tjänsten ingår även budgetansvar för bussverksamheten. Placeringsort är Luleå. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har dokumenterad chefserfarenhet med personalansvar och är trygg i din roll. Som person är du prestigelös och ser möjligheter snarare än hinder. Du är en god lyssnare och har lätt för att kommunicera både i tal och skrift. 

Din kompetens:

  • Erfarenhet från affärsdrivande organisation.
  • Kunskaper i ekonomi.
  • Visst tekniskt kunnande om fordon.
  • Erfarenhet från branschen är en merit.

Varför Alviks Trafik?
För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, oavsett vilken roll eller position du har. Vi ser alla som lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen. Rekrytering sker löpande. 

Välkommen att kontakta oss!
För frågor om tjänsten kontakta Eva Karlsson, Vice VD, 070-663 60 51 eller Johan Åström, VD, 070-628 03 90.

Ansökan mejlas till eva.karlsson@alvikstrafik.se, skriv Ansökan trafikchef buss i ämnesraden. 

Om företaget
Alviks Trafik är ett av Norrbottens ledande transportföretag. Med totalt 25 bussar, 100 lastbilar och 170 anställda. Personal finns i Luleå, Boden, Gällivare, Kiruna, Umeå och Sundsvall. Huvudkontoret finns i Luleå och bolagets historia började redan år 1920 i Alvik, strax utanför Luleå. Precis då som nu är det familjen Åström som äger och driver bolaget som vuxit till en hel koncern. Hela koncernen omsätter idag 450 miljoner kronor (2022).

Skicka in din ansökan

För rekryteringsprocessen behandlar Alviks Trafik dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Klicka i rutan nedanför om du samtycker till det.

Inskickandet av ansökan är helt frivillig och dina uppgifter behandlas givetvis med fullständig sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (GDPR). Om du vill ändra eller ta bort något kan du när som helst göra detta genom att skicka oss ett e-postmeddelande till ovan angiven e-postadress. Intervjunoteringar och information från referenstagningar kan tillkomma. All data är strikt för intern användning och delas inte med någon tredje part förutom vår rekryteringspartner.

Livet inom Alviks Trafik

Som anställd inom Alviks Trafik kommer du in i en familjär organisation med stort engagemang. Våra fordon är moderna och anpassade efter de uppdrag vi har så att förarna kan känna sig trygga på vägen och kunderna kan lita på våra transporter.

Våra yrkesgrupper

Vår bredd av verksamheter gör att det finns många spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.