Mekaniker Luleå

Vill du vara med på en utvecklande resa? Vill du arbeta som mekaniker i en både familjär och modern organisation? Ta chansen att bli en av medarbetarna i vår verkstad på Storheden i Luleå. Välkommen till oss på Alviks Trafik.

Vad erbjuder vi dig?
Som mekaniker hos oss på Alviks Trafik arbetar du i en arbetsgrupp som servar våra egna fordon inom buss- och lastbilsverksamheten. Dina huvuduppgifter är framförallt att genomföra reparationer, service och felsökning av tunga fordon. Vi utbildar kontinuerligt vår personal och genom oss får du mer kunskaper inom mekanik, hydraulik, elektronik och IT.

Vem söker vi?
Vi letar efter dig som har ett stort intresse av tunga fordon och som kontinuerligt vill utvecklas genom att utbildas och lära dig mer i yrket. Fordonsteknisk utbildning är ett plus men inte ett krav. Det är även meriterande om du har jobbat med kyla och värme. För att lyckas i rollen krävs det noggrannhet och samarbete med övriga mekaniker. B-körkort är ett krav och om du har körkort för tunga fordon är det meriterande. 

Vi söker en person som och gillar att skruva och meka och som vill utvecklas i ett familjärt gäng. Någon som växer under ansvar och som är engagerad i stort och smått. En medarbetare som tycker om att göra det lilla extra för både kunder och kollegor.

Varför Alviks Trafik?
Alviks Trafik är ett trevligt familjeföretag med en lång historia. Allt började med Albin som snickrade bänkar på T-Fordens flak och lät byborna åka med in till stan. Sedan har det fortsatt.

För oss är det självklart att jobba nära och med omtanke om medarbetare, kunder, uppdragsgivare och miljö. Delaktighet är en naturlig del av vardagen och vi är alla med och tar ansvar för helheten, utan prestige och hierarkier. Hos oss är alla lika mycket värda och vi agerar med respekt för den enskilda individen.

Ansökan och mer information
Verkstadschef Robert Lundkvist, 070-568 75 47, robert.lundqvist@alvikstrafik.se

Skicka in din ansökan

För rekryteringsprocessen behandlar Alviks Trafik dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. Klicka i rutan nedanför om du samtycker till det.

Inskickandet av ansökan är helt frivillig och dina uppgifter behandlas givetvis med fullständig sekretess och i enlighet med personuppgiftslagen (GDPR). Om du vill ändra eller ta bort något kan du när som helst göra detta genom att skicka oss ett e-postmeddelande till ovan angiven e-postadress. Intervjunoteringar och information från referenstagningar kan tillkomma. All data är strikt för intern användning och delas inte med någon tredje part förutom vår rekryteringspartner.

Livet inom Alviks Trafik

Som anställd inom Alviks Trafik kommer du in i en familjär organisation med stort engagemang. Våra fordon är moderna och anpassade efter de uppdrag vi har så att förarna kan känna sig trygga på vägen och kunderna kan lita på våra transporter.

Våra yrkesgrupper

Vår bredd av verksamheter gör att det finns många spännande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter.